About

OM MIG

Mitt namn är Hanna och jag är den som driver salong dreadfulness. Jag har under 2018 utbildat mig till professional dreadlock maker hos Seienstyle. Jag fick mitt diplom utfärdat i september 2018. Jag är en kreativ människa som älskar att skapa och har varit förälskad i dreadlocks under många år. Jag arbetar med socialt arbete de stunder jag inte hjälper människor att uppfylla sin dröm om dreadlocks.

 

När du besöker min salong som finns i mitt hem kommer du även möta mina två huskatter Mizzy och Molly. De tycker om att vara med under processen och sitter gärna i ditt knä under sessionen.

TEKNIKEN

 

 

Den teknik jag använder för att skapa dreadlocks är framtagen av Seienstyle. Det är en blandning mellan rot knytning, tupering, virkning, tovning och rip and twist. Metoden hjälper dig att få jämna och snygga dreadlocks och dina dreads mognar fort. Denna metod ger dig snygga dreadlocks som är lätthanterliga.

 

 

Hos mig får du själv välja hur tjocka eller tunna du vill att dina dreadlocks ska vara. Du väljer också om du vill ha virkade (runda) toppar eller lösa toppar. 

DREADLOCKS

PÅ EGET HÅR

 

Jag sektionerar och skapar dreadlocks av ditt eget hår. Du väljer själv om du vill ha virkade toppar eller

lösa toppar.

 

 

FÖRLÄNING AV

DREADLOCKS

 

Om du redan har dreadlocks men vill att de ska bli längre är du välkommen att besöka mig. Jag förlänger dina dreadlocks, oavsett hur länge du haft dem, med äkta löshår. Jag blandar löshår för att matcha din hårfärg.

 

 

DREADLOCKS MED FÖRLÄNGNING

 

Jag skapar dreadlocks av ditt hår och virkar in äkta löshår för att skapa längd på dreadlocksen. Det löshår jag använder är av högsta kvalitet och jag blandar flera olika färger av löshår för att matcha din egen hårfärg. Du skickar ett hårprov via post till mig innan så jag kan blanda löshår i en bra nyans till ditt besök.

UNDERHÅLL AV

DREADLOCKS

 

För att fortsätta hålla dina dreadlocks snygga rekommenderar jag dig att komma för underhåll av

dina dreadlocks. Jag går då igenom håret och dreadar in det hår som släppt eller växt ut. Har du en dreadlock som gått av kan du ta med den så kan jag fästa den igen. Jag kan även använda äkta löshår för att göra dina dreadlocks mer jämna där de blivit tunna.

Salong Dreadfulness

 

Hantverksgatan 2B

712 60 Grythyttan

Tel: 076-36 81 795

 

mail: info@dreadfulness.se

Copyright @ All Rights Reserved